TP-Link представя нов управляем комутатор с 52 порта, предназначен за бизнес цели

0
115

TP-Link добави нов управляем комутатор към своето портфолио от продукти, предназначени за бизнеса. Новият Gigabit JetStream с L3 управление и 52 порта T3700G-52TQ е предназначен за бизнес цели и осигурява надеждно, сигурно и рентабилно решение за корпоративни, университетски и ISP мрежи, които изискват  сложна мрежова инфраструктура.

T3700G-52TQ използва протоколи за маршрутизиране Layer 3, за създаване на мащабируема мрежа, осигурява трансфер на данни до 1408Gbps, високо съкращаване благодарение на технологията True Physical Stacking, която позволява физическо свързване на до 8 устройства и LACP. 10 гигабитовите uplink Ethernet портове позволяват ултра-бърз пренос на данни по много големи и много натоварени мрежови инфраструктури, а преносимият захранващ блок плюс опционалното захранващо устройство увеличават непрекъснатото време за работа на устройството.

T3700G-52TQ се свързва лесно към всяка мрежа и предлага достъп до Интернет чрез съвместна работа със суичове с управление L2. Продуктът може да се използва в NOC (мрежов операционен център), Network BackBone, както и от компании с голям брой служители и висок мрежов трафик.

Комутаторите от серия T3700 осигуряват 3 вида портове за управление извън конзолата: RJ45 конзолни портове, микро-USB конзоли и RJ45 порта за управление извън обхвата. Микро-USB конзолните портове са предназначени за тези лаптопи, които не поддържат интерфейса RS232 (DB9). Клиентите могат да използват USB кабел за управление на комутатори през CLI (интерфейс на командния ред). Портът за управление извън обхвата на RJ45 се използва единствено за уеб мениджмънт, оставяйки RJ45 портовете свободни за предаване на данни.

Функциите PIM-SM / PIM-DM / IGMP улесняват процеса на внедряване на видео, а Micro-USB портът, както  и портът за администриране извън обхвата предоставят множество възможности за управление. Освен това, T3700G-52TQ разполага с USB 2.0 порт, който улеснява внасянето на файлове и помага за възстановяване на конфигурациите, представляващи сигурно и рентабилно решение за корпоративни, университетски и ISP мрежи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари