fbpx
10 C
София

TP-Link пуска на пазара новите облачни камери и интелигентни крушки Kasa Smart

Най-четени

TP-Link анонсира в България новата си продуктова гама за Интелигентни домове – Kasa Smart Home. С повече от 2,8 милиона потребители в световен мащаб марката на TP-Link, KASA Smart е водеща концепция за интелигентен дом

Наближава отпускарския сезон и е време за планираните почивки. В същото време, рискът от обири се увеличава през този период и взломните кражби са по-вероятни, когато домовете са празни. Ако се притеснявате за домашната сигурност, когато сте далеч от дома, TP-Link идва с нови предложения под формата на интелигентни устройства.

Сигурност за дома

KC100 – Камера Kasa Spot

KC100 е идеален избор за наблюдение на дома. Камерата записва с 1080 Full-HD качество, предоставя ясни и точни изображения, а с широкият зрителен ъгъл от 130 ° можете да сте сигурни, че всеки детайл ще бъде заснет. KC100 осигурява качествени изображения дори през нощта благодарение на функцията Night Vision.

Камерата може да изпраща известия в реално време на мобилен телефон чрез приложението Kasa Smart , в случай, че засече движение в неиния обсег. Функцията „Двупосочен звук“ на KC100 осигурява изчистена аудиовръзка в двете посоки, което позволява да комуникирате със семейството или домашните си любимци.

KC120 – Камера Kasa

С безплатното приложение Kasa Smart камерата KC120 позволява да гледате по всяко време от смартфона си какво се случва в дома ви и във ваше отсъствие (на живо или на запис). С детектирането на движение и звук приложението Kasa Smart съобщава за дейност, която е значима и изпраща известия направо на вашия смартфон.

Конфигурацията е интуитивна от гледна точка на монтаж и управление и се използва приложението Kasa Smart, което позволява наблюдение по всяко време, на живо или на запис. Камерата заснема видео с 1080 Full-HD качество.  Дори през нощта камерата долавя активност на 7,6 метра разстояние, благодарение на функцията „Нощното виждане“ (Night Vision).

KC200 – Камера Kasa Cam подходяща за монтираж на открито

Камерата Kasa Cam Outdoor KC200 може лесно да се монтира извън дома, защото е с устойчив на атмосферни условия дизайн, който я защитава от дъжд и прах.

KC200 заснема видео с 1080p Full-HD качество, разполага с функция за нощен режим с високо качество на изображението, а освен това има вградена аларма, която може да изплаши всеки нарушител, намиращ се във вашия имот. Моделът изпраща известия до Вас, когато засече движение.

Интелигентни крушки

KL110 – Интелигентна димируема крушка Kasa Smart

Интелигентната крушка се свързва сама със защитената Wi-Fi мрежа на дома и не е необходим смарт хъб или допълнително оборудване. Електрическата крушка KL110 ви позволява да настроите яркостта според дейностите, които извършвате, а консумацията е сертифицирана с енергиен клас A +

Потребителите могат да регулират яркостта на крушката KL110 от всяко място, чрез приложението Kasa Smart. Възможността за дистанционно управление може да заблуди всеки, създавайки впечатлението, че домът е населен, когато реално Вие сте на почивка. Светлината може да се контролира и чрез лесни гласови команди, а KL110 е съвместим с Amazon Alexa, Google Assistant и Microsoft Cortana.

KL120 – Интелигентна крушка Kasa Smart с регулируема цветна температура

Управлявайте вашата интелигентна крушка KL120 от всяко място чрез смартфон, като използвате приложението Kasa Smart или настройвайте нюансите на бялото чрез гласови команди с помощта на Amazon Alexa, Google Assistant или Microsoft Cortana.

Функцията Auto White (Автоматично бяло) позволява крушката да регулира яркостта си така, че да пасва на естествената светлина по всяко време на деня, създавайки по-приятна атмосфера в дома. Крушката може да се свърже самостоятелно с Wi-Fi без необходимост от смарт-хъб или допълнително оборудване.

KL130 – Интелигентна многоцветна крушка Kasa Smart

Крушката KL130 е за тези, които обичат да внасят повече цвят в живота си. Можете да промените интензитета на светлината и цвета на крушката до желаната според случая. С KL130 можете да създадете подходяща атмосфера за парти, да гледате филм или дори за по-спокоен нощен сън. Крушката също може да се управлява дистанционно от приложението Kasa Smart, като можете да настроите крушка да се включва и изключва автоматично, независимо къде се намирате.

Моделът разполага с функцията Auto White. Крушката може да се свърже самостоятелно с Wi-Fi без необходимост от смарт-хъб или допълнително оборудване


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини