TP-Link пуска на пазара Deco P9 (3-Pack)

0
2373

TP-Link пуска на българския пазар Whole Home Powerline Mesh Wi-Fi системата Deco P9 (3-Pack). Тя комбинира Wi-Fi с технологията Powerline за бързо и стабилно представяне навсякъде и по всяко време.

Powerline технологията използва съществуващата електрическа мрежа в дома, за да създаде още по-силни връзки между Deco модулите, намалявайки факторите, които възпрепятстват пътя на сигнала и осигурява още по-бързи скорости на мрежата и постоянно и равномерно покритие.

По-добра скорост: Wi-Fi и Powerline с хибридна честотна лента

Deco P9 (3-Pack) комбинира технологията Powerline и безжичните връзки за предаване на данни между взаимосвързани Deco единици. По този начин общата скорост на мрежата е много по-добра в сравнение със сценариите, при които се използва само Wi-Fi връзка, а системата осигурява разширено покритие до 560 квадратни метра, елиминира местата със слаб сигнал и стабилизира връзката в големи помещения.

Функцията Seamless Roaming с едно име на Wi-Fi мрежата

Функцията на Mesh технологията на TP-Link позволява на Deco модулите да работят заедно, за да образуват единна мрежа, където потребителските терминали, като смартфони, таблети и други мобилни устройства, автоматично да се свързват с най-близкия / най-бързия Deco модул, дори в движение, осигурявайки по този начин безпроблемен Wi-Fi.

Deco P9 (3-Pack) поддържа мрежова скорост три пъти по-висока от тази на предишните поколения (802.11n) рутери, благодарение на безжичната технология 802.11ac и осигурява стабилна връзка с ниска латентност за до 100 едновременно свързани устройства.

Сигурен,  улеснен и интуитивен родителски контрол, който осигурява защитен достъп за децата в  онлайн пространството

Благодарение на функциите за родителски контрол, потребителите могат да създадат уникален профил за всеки член на семейството и да зададат времеви ограничения за използване на Интернет. Възможността за филтриране на съдържанието за всеки отделен потребител дава възможност да се прекъсне връзката, когато тя не е подходяща, както и да се проследи до кои сайтове децета имат достъп най-често и колко време прекарват на определена платформа.

Deco P9 (3-Pack) се захранва от процесор Qualcomm, като всеки Deco модул е оборудван с два Gigabit Ethernet порта, както и две двулентови вътрешни антени

Системата е в състояние да работи със скорост на предаване до 300 Mbps в честотната лента от 2,4 GHz и 867 Mbps в тази от 5 GHz. В допълнение,  Deco P9 (3-Pack) предлага powerline скорост на предаване по  стандарта HomePlug AV1000 и по този начин елиминира всички препятствия за сигнала. Deco P9 (3-Pack) е съвместим с MU-MIMO технологията и предлага специални функции Adaptive Path Selection, Self-Healing, AP Steering, Band Steering и Beamforming технология, усъвършенстван родителски контрол и функции за качество на обслужването (QoS)

Deco P9 (3-Pack) осигурява мрежи за гости, както в честотната лента на 2.4GHz, така и в честотната лента 5GHz, така че гостите да могат да се насладят на различен Wi-Fi достъп, без да се намесват в свързаните устройства в базовата мрежа

Deco P9 е съвместим с други Deco модели от екосистемата TP-Link Whole Home Mesh. По този начин покритието на Wi-Fi може да бъде разширено по всяко време само чрез добавяне на допълнителни Deco модули.

Wi-Fi mesh системата TP-Link Deco P9 Plus (3 pack) ще бъде налична в онлайн магазините от декември.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари