Transcend PF810K Digital Photo Frame получи златна награда

0
19

На японския сайт Kakakr.com компанията Transcend, световен лидер в производството на носители и мултимедийни устройства обяви, че дигиталната фоторамка PF810K е получила златната награда за продукт в своята категория за 2009 година. Наградените са избрани на базата на най-много и най-позитивни отзиви за дадения продукт.

Фоторамката разполага с бляскаво черно покритие с елегантни кристали. Към дизайна можем да добавим и удобния интерфейс, който се състои от сензорни бутони и дистанционно управление за по-лесна навигация. Дисплеят на модела е цветен, 8-инчов, TFT с лед подсветка и поддържа максимална резолюция 800 x 600 пиксела.

Transcend PF810K има часовник, будилник, радио и календар, вградена 2GB флаш памет, която се използва за съхранение на голяма колекция от снимки за самата рамка, без да се налага използването на допълнителни носители. Освен като фоторамка, PF810K може да се използва и като мултимедийно устройство за възпроизвеждане на видео и музикални файлове. Допълнително, устройството разполага със слот за флаш карти и USB слот за свързване на външни продукти.

Фоторамката PF810K (с кристали) на Transcend взе златната награда, докато PF810B (отново на Transcend) зае третото място с бронзово отличие.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари