Versace пусна своя първи телефон

0
97

Компанията Versace съвместно с ModeLabs Group и LG разработи оригинален мобилен телефон под наименованието Versace Unique. Устройството представлява сензорен моноблок с широка мултимедийна функционалност.

Относно техническите характеристики на телефона на Versace, няма много информация, но повече е наблегнато на дизайна и използваните материали за създаването му. 3-инчовият сензорен дисплей на телефона е защитен от повреждане със сапфирено стъкло, а лицевата му старана е покрита с керамичен лак, а така също моделът ще бъде покрит с 18-каратово злато или неръждаема стомана, като на задният панел ще присъства елегантно кожено покритие със символите на Versace.

Относно техническите особености на представения телефон е известно, че във Versace Unique ще присъства фотокамера със светкавица, поддръжка на технологията Dolby Mobile и работа в мрежи от трето поколение. Телефонът ще се разпространява чрез ексклузивни търговски мрежи на часовници и бижута, а така също може да се предлага и във флагманския бутик на Versace по цял свят в началото на месец юни 2010 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари