VewSonic пуска „зелен” монитор VX1932wm-LED

4
20

Компанията ViewSonic попълни линията „зелени” мултимедийни монитори с модела VX1932wm-LED, базиран на светодиодна технология. Производителят съобщава, че новото устройство спестява електроенергия благодарение на не само енергоефективността на светодиодната технология, но и на пониженото топлоотделяне, което намалява натоварването на кондиционера на въздуха, а това, от своя страна, води до още по-голяма икономия на енергия.

ViewSonic VX1932wm-LED е с подобрено качество на изображенията, а динамичният контраст е с коефициент 10 000 000:1, осигуряващ реалистична дълбочина и яснота на изображенията. Тези ергономични особености довеждат до намаляване на умората на очите, повишена производителност и по-малко напрежение на потребителя, които правят монитора подходящ за използване в офиса, мултимедийни приложения или за браузване в Интернет.

Интелектуалната схема за управление на светодиодната подсветка автоматично разпознава сигнала и управлява яркостта в съответствие с характера на изображението, а също така се самонастройва според външната осветеност. Например, ако потребителят работи при ярка светлина, светодиодната подсветка гарантира, че бялото ще си остане бяло, черното – наистина черно, а сивият цвят ще се увеличи до получаване на отлично ниво на сивото. Наред с подобряването на качеството на изображението, без никакви компромиси за техническите характеристики, консумацията на електроенергия е намалена с 50%.

Мониторът ViewSonic VX1932wm-LED съдържа редица допълнителни нововъведения, такива като ECO режима, които спомагат за постигане на енергийна ефективност, и това е особено важно за предприятия, които използват стотици монитори.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари