VicoVR ще Ви позволи да взаимодействате със света, чрез виртуална реалност

0
4

Пазарът на виртуалната реалност продължава да се пълни с нови играчи. На краудфандинговата платформа Indiegogo, американската компания ComingSoon-Tech представи системата за виртуална реалност VicoVR, която работи с двойка специални камери, проследяващи движението на потребителя. В действителност, това е една цяла платформа, поддържаща работа с всички VR-устройства, Android TV и tvOS устройства, Android игрови конзоли и множество други джаджи. Камерата VicoVR следи всички движения на потребителя и ги предава в света на виртуалната реалност.

С помощта на камерата VicoVR и оптимизираните за нея приложения, потребителите могат да играят, избират мебели за дома и да си взаимодействат с тях, да провеждат презентации във виртуалната реалност и много други. Освен това, камерата може да се използва дори и без очила за виртуална реалност. Разработчиците твърдят, че тя също така служи и за управление на приложенията на екрана на телевизора.

Към този момент няма много игри и програми, които поддържат VicoVR, но в бъдеще разработчиците обещават значително разширяване на библиотеката. Освен това, съществуващите приложения и игри, също могат да получат поддръжката на VicoVR.

Цената на VicoVR е $174. Отделно може да се купят и VR-слушалки и контролер.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за