ViewSonic представи 32-инчовия WQHD-монитор

0
49

Корпорацията ViewSonic, световен доставчик на компютърни и комуникационни решения, както и на потребителска електроника, анонсира началото на продажбите на 32-инчовия монитор VX3211-2K-mhd с WQHD-резолюция (2560×1440) за дома и офиса. Моделът е с тънка рамка и се отличава с множеството си мултимедийни функции, гъвкави възможности за свързване, ниска консумация на енергия, широки ъгли на видимост и невероятна яснота на картината.

VX3211-2K-mhd обхваща 99% от цветовата sRGB палитра и 87% от AdobeRGB цветовете, което осигурява по-точно възпроизвеждане на цветовете и позволява изобразяване на повече нюанси на цветовете. Освен това, мониторът е оборудван с фирмени функции за липса на трептене и син филтър, благодарение на който очите не се уморяват дори и при продължително гледане. Технологията SuperClear® IPS осигурява подобрено качество на изображението и по-широки ъгли на видимост. Моделът отговаря на стандартите Energy Star 7.0 и EPEAT Silver, а предварително инсталирания енергоспестяващ еко-режи помага за изразходването на по-малко енергия и удължаване живота на монитора.

Устройството също така се отличава с гъвкавите си възможности за свързване чрез портовете DisplayPort, HDMI и VGA. Другите налични интерфейси включват HDMI 1.4, USB 3.0 (тип A и B), mini-DisplayPort и аудио-изход. Двата вградени високоговорителя добавят към прекрасните възможности на екрана на монитора стереозвук и пълно мултимедийно потапяне.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари