fbpx
-3.9 C
София

ViewSonic представи 7-инчов портативен плейър с функция E-Reader

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Официално анонсирайки своя първи мултимедиен планшет ViewPad 7, компанията ViewSonic не е спряла с развиването на портативните си плейъри. Устройството MB-P702 се явява доста интересно решение, от което може да се получи и планшет, но разработчиците са решили да ограничат неговите възможности.

Апаратът е оборудван със 7-инчов сензорен LCD екран, но неговата резолюция е 800х480 пиксела, което е сравнително малко като се има предвид големия дисплей. В MB-P702 не се използва популярната операционна система Android, но има многофункционален плейър, който поддържа много популярни формати – RM, RMVB, AVI, MOV, WMV, MKV, VOB, MP3, WMA, APE и FLAC. Интересен е фактът, че устройството може да възпроизвежда видео с резолюция до 1080p и при необходимост може да се свързва към по-голям екран с помощта на HDMI интерфейс.

MB-P702 разполага със софтуер за четене на електронни книги и поддържа файловете PDF, TXT, EPUB, CHM, HTML, PDB, UMD. Също така, устройството разпознава и по-известните формати за изображения. Още една интересна особеност – поддръжка на игри. Съдейки по информацията от ViewSonic, плейърът се доставя с предварително инсталирани 256 игри. За съжаление, няма информация относно вградената флаш памет, цената и датата на появяване.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини