ViewSonic представи новия интерактивен проектор PS750W с много късо фокусно разстояние и с вградения интерактивен софтуер vBoard. Производителят позиционира устройството като висококачествено решение за оборудване на най-съвременните учебни аудитории.

ViewSonic PS750W разполага с вградена камера, две интерактивни електронни пера, лазерен скенер за разпознаване на 10 точки на докосване, софтуерът vBoard за съвместно обучение и съвместна работа. Включен е и комплект за закрепване на стените с голям диапазон на настройка.

Новият проектор осигурява резолюция на изображението 1280х800 пиксела при максимална яркост 3300 лумена и коефициент на контраста 10 000:1. Вградено е автоматично коригиране на хоризонталните и вертикалните трапецовидни изкривявания, както и регулиране геометрията на изображението, за получаване на идеален образ.

В ViewSonic PS750W се използва обектив с много късо фокусно разстояние, който осигурява качествено изображение само на няколко сантиметра от екрана, като по този начин се предотвратява случайното закриване на лъча. Устройството разполага с HDMI, HDMI / MHL интерфейси, два VGA порта, LAN, S-Video и RJ45.

Проекторът ViewSonic PS750W вече се продава при цена $1629.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари