Популярната компания Garmin представи спортния смарт часовник Vivoactive 3 Music с GPS, постоянна памет за запис на музика и време за автономна работа 7 дни.

Новото устройство за носене поддържа фирмената платежна система Garmin Pay и тежи едва 39 грама.

Производителят не съобщава капацитета на вградената памет и само заявява, че тя е достатъчна за 500 музикални трака. Смарт часовникът Vivoactive 3 е оборудван с 1,2-инчов дисплей с резолюция 240х240 пиксела. Устройството е херметично, издържа на въздействието на праха и водата и може да регистрира физическата активност на потребителя. В ролата на фитнес гривна, Vivoactive 3 Music може да помага в 15 вида спортни тренировки, да измерва пулса и продължителността на съня.

В режим на непрекъснато възпроизвеждане на музика Vivoactive 3 Music издържа 13 часа. Ако в този режим бъде включен и GPS модулът, времето за автономна работа намалява до 5-6 часа. В режим на смесено използване, смарт часовникът може да работи 5-7 дни с едно зареждане.

Продажбите на новия смарт часовник Garmin Vivoactive 3 Music започват от месец юли тази година първоначално в САЩ, при цена $300.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за