VIZIO с нов интернет приемник на цена от 100 долара

0
129

Само един ден след като Sony обяви своя нов сет-топ за Google TV, Vizio пуска своя собствен и той е със 100 долара по-евтин.

Vizio обяви днес новия си Co-Star Stream Player, който работи със софтуера на Google TV.

„Нашата цел да предоставим на потребителите най-доброто изживяване продължава с днешното обявяване за Co-Star, който осигурява превъзходен smart TV интерфейс, който всеки може да добави към вече съществуващия си HDTV,“ каза Мат МакРей, главен технологичен директор на Vizio,. „Ние съчетаваме множеството функции на Google TV с интуитивен и лесен за използване интерфейс, което дава на потребителите възможността да се насладят на многобройни забавления.“

Vizio Co-Star за Google TV разполага с 1080p Full HD и 3D съпорт и има вградени 802.11n Wi-Fi и USB портове за твърди дискове и периферия. Новият интернет приемник ще предложи браузър Google Chrome, стрийминг на съдържание и достъп до приложенията в Google Play Store. The Co-Star може да бъде свързан с кабелен или сателитен приемник, което позволява на потребителите да гледат на живо телевизия, докато използват интернет, играят OnLive Cloud игри, гледат стрийминг или приложения в същото време.

Някои от споменатите приложения са Instant Video Amazon, Netflix, YouTube и iHeartReadio, както и много „облачни“ видео игри.

Vizio Co-Star идва с универсално Bluetooth дистанционно, която включва тъчпад и отделна QWERTY клавиатура.

Най-новият модел на Vizio може да се поръча предварително през юли за 99.99 долара в сайта на Vizio.

Sony вече обяви цената и датата на пускане на подобен сет-топ, наречен на NSZ-GS7, който също работи с Google TV. Обаче, NSZ-GS7 е на цена 199 долара и ще бъде пуснат в продажба на 22 юли. Sony ще пусне Blu-ray версия по-късно през есента за 299 долара.

Vizio наистина може да накара Sony сериозно да се потруди, както по отношение на цената, така и относно качествата на устройството.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари