Westinghouse ще представят 110-инчов 4К телевизор на CES

0
32

Още в края на юни ви споделихме новината, че Westinghouse планират да произвеждат телевизори с 4К резолюция. Един от най-впечатляващите модели на компанията досега ще дебютира на изложението CES в началото на януари. Това ще бъде 110-инчов LED телевизор с резолюция около 3840 х 2160 пиксела. 4К резолюцията е позната още с прозвището си Ultra High Definition.

За съжаление, на този етап нямаме достатъчно информация за огромния 4К звяр. Знае се само, че, поне в първото тримесечие на 2013 година, 110-инчовият модел няма да може да бъде купен от магазините, а ще трябва да бъде специално поръчан на компанията. Потребителите ще могат да си купуват директно от магазините на търговските партньори на Westinghouse само по-малките телевизори с 4К резолюция.

Тези по-малки модели ще имат размери на екрана, съответно, от 50, 55 и 65 инча. Засега не е ясно какви ще са цените им, но като имаме предвид, че 84-инчовите 4К телевизори на LG и Sony започват от $20 хиляди, трябва да очакваме подобна, ако не по-висока цена и от моделите на Westinghouse.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари