Xerox пуска у нас нова линия от LCD монитори

1
3

С XAP е обозначена най-новата гама монитори на компанията, конструирана за универсална употреба и всякакви приложения.

Тя включва 17 и 19-инчови LCD монитори, в които според Xerox са “приложени най-новите разработки в областта на дизайна, технологията и ергономията.”, както и съвременни характеристики като бърза матрица (8 мs), висока яркост, контраст и наличие на цифров DVI видео интерфейс.

Новата линия е оборудвана също с анти-отразително покритие XShield, лесно нагласящи се стойки Xstand, VESA система за монтаж на стена и вградени тон-колони, според Ралица Пашова, Дистрибутор мениджър в Xerox България.
XAP е и серията от най-висок клас монитори на компанията, сред които са още entry-level моделите от серията XA3, предназначена за домашни потребители и дисплеите от среден клас XA7.

Според българския офис на компанията новите модели са вече на разположение и у нас. В България разпространението ще се извършва през търговските канали на Xerox, както се предлагат всички останали продукти на компанията.

Основните търговски партньори в този процес са родните фирми Солитрейд и Техвижън, която става официален дистрибутор на Xerox България, но само за мониторите.

Източник: computerworld.bg

10x to cyberzorro

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
rewind Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
rewind
rewind

ако е 8 мс M/PVA или S-IPS/AS-IPS матрица – ок…
ама ако e TN+Film – не, благодаря!