Xiaomi демонстрира външна акумулаторна батерия, усъвършенстван тонометър и фитнес-гривната Mi Band 2

0
42

По време на своята голяма презентация Xiaomi представи не само смартфона Mi Max, а и няколко нови аксесоара, които типично за този производител имат красив дизайн, добър хардуер и ниска цена. Един от тях е външната акумулаторна батерия с капацитет 10 000 mAh.

 

Устройството има компактен корпус, тънък 12,6 милиметра и USB и USB Type-C портове. USB Type-C портът се използва и за зареждане на вградената акумулаторна батерия. Цената на това устройство е $39.

 

Xiaomi iHealth е тонометър с богати възможности. Устройството може да измерва кръвното налягане и пулса, като резултатът се изобразява на 4,3-инчов цветен дисплей. Наличнен е Wi-Fi модул за безжично свързване със смартфон или друго компютърно устройство. Цената на Xiaomi iHealth е $60.

 

Набързо бе демонстрирана и новата версия на фитнес-гривната Mi Band 2, но бяха показани много изображения на това устройство. Новата версия на Mi Band има по-голям размер и течнокристален дисплей. На обратната страна на устройството, която се допира до кожата на ръката, се намира оптичния сензор за регистриране на сърдечния ритъм. Дисплеят показва времето, пулса, броя направени крачки, нивото на зареждане на акумулаторната батерия и други. Цената на фитнес-гривната Mi Band 2 не бе обявена.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за