Xiaomi започва продажбите на четеца за електронни книги eBook Reader Pro с цена $167

2
912

През месец ноември миналата година Xiaomi представи на пазара своя четец за електронни книги, необходимата сума за който бе събрана чрез сайт за потребителско инвестиране. Сега китайската компания подготвя нов модел. Интернет порталът Gizomichina съобщи, че на 15 декември тази година започват продажбите на Xiaomi eBook Reader Pro с цена $167.

Според представеното рекламно изображение, цветът на устройството е променен от бял на черен. Освен това, рамките около екрана са станали по-тънки. Размерът на дисплея все още не е съобщен, но той едва ли ще се различава от свяе 6-инчов предшественик. Все пак има някой промени в конструкцията на устройството. За разлика от оригиналния модел, представеният вариант с индекс Pro е снабден с бутона Home, с което устройството прилича на ранните модели iPad.

Да си припомним, че миналогодишният Xiaomi eBook Reader имаше eINK дисплей с плътност на изображението 212 пиксела на инча. Освен това дисплеят имаше антибликово покритие. И още, това устройство имаше специална светодиодна лампа с 24 степени за силата на светлината. Очакванията са новият четец Xiaomi eBook Reader Pro да предложи повече.

Оригиналният  Xiaomi eBook Reader използваше процесор на Allwinner с тактова честота 1,8 GHz и разполагаше с 1 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск. Използваше се операционната система Android 8.1 Oreo, като се поддържаше преглеждането на различно съдържание – книги, комикси, сърфиране в интернет и други.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари