Xiaomi започна да произвежда евтини хладилници: начална цена $140

2
3303

Започват продажбите на четири модела хладилници на Xiaomi. Само единият от тях предлага смарт функции.

След като представи на пазара евтини телевизори, климатици, перални машини и дори печки, Xiaomi превзема още една пазарна ниша с битови устройства. Компанията представи нова серия хладилници Mijia, която включва четири модела.

Характерна черта за новите хладилници на Xiaomi е много здравата им конструкция, в която са използвани висококачествени материали и отчасти титан. Най-евтиният от новите хладилници има две врати и е висок 1,5 метра. Неговият обем е 160 литра, като 100 литра е стандартно охлажданият обем, а останалите 60 литра са за дълбоко замразяване. Регулаторът на температурата има 7 нива. Цената на това устройство е едва $140.

Вторият модел има три врати и обеми 117 литра стандартно охлаждане и две камери за дълбоко замразяване с обем 62 и 32 литра, Използва се компресор West Beila с автоматичен контрол на температурата и други съвременни функции. Цена – $225.

Третият хладилник има две врати на панти и е подходящ за големи семейства. Той разполага с двоен преобразовател на ток и инверторния компресор Huangshi Dongbei. Неговата височина е 1,8 метра при общ обем 483 литра. Налично е цифрово управление на температурата. Това е най-евтиният хладилник на пазара с инверторен компресор. Цената е едва $280.

Общият обем на четвъртия модел е 486 литра (305 литра стандартно охлаждане и 181 литра фризер). Това е флагманският хладилник на Xiaomi с компресора Jiaxi Bella. Той има същите габарити като предишния, но е с 4 врати. Налични са цифрово управление, гласови команди и управление от смартфона. Цената е $422.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Нема тъкъва дръжава!
Нема тъкъва дръжава!

Купувам 2броя!

Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Объркал си държава….
А и реално е нема такъв народ, щото народите правят държавите сееш се…