Xiaomi представи идеалната външна батерия: капацитет 20000 mAh и цена $29

0
1925

Компанията Xiaomi представи подобрена версия на портативната акумулаторна батерия ZMI с увеличен до 20 000 mAh капацитет. Новата батерия Xiaomi 20000mAh ZMI Aura 27W е съществено по-мощна, има нов цвят на корпуса, а цената е незначително по-висока. Предишният модел предлагаше зарядна мощност до 18 W. По този начин се ускорява зареждането на мобилните устройства, а производителят заявява, че е повишена и ефективността на зареждането.

Новата акумулаторна батерия може да зарежда мобилни устройства със зарядна мощност до 27 W. На корпуса на устройството е поставен microUSB порт, предназначен за зареждането на самата външна батерия. Налични са и един USB Type-C порт и два USB-А порта за захранване на различните мобилни устройства.

Матовият корпус на ZMI е направен от PC/ABS пластмаси, като производителят подчертава, че той е екологически безопасен. На предния панел е поставен доста голям светодиоден екран, който показва останалия заряд в проценти.

Xiaomi предлага новата външна акумулаторна батерия с два цвята на корпуса: бял и черен. Продажбите на Xiaomi 20000mAh ZMI Aura 27W стартираха днес в Китай при цена 199 китайски юана или приблизително 29 американски долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за