Представеният днес в Китай Xiaomi Mijia Projector DLP проектор показва изображения с резолюция 1920х1080 пиксела. Максималният размер на диагонала на изображението е 120- инча.

Минималното разстояние за проектиране на изображението е 3 метра. Автоматичното фокусиране се осъществява в рамките на 3 секунди. Устройството може да се използва за извеждане на снимки, видеа, филми и TV програми от лаптопи, компютри, конзоли, приставки и т.н. Налично е гласово управление.

Проекторът Xiaomi Mijia Projector се базира на 4-ядрения процесор T968 с тактова честота 1,8 GHz. Налични са 2 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск.

Основата на проектора е DMD матрица, произведена от Texas Instruments с архитектура Tilt & Roll Pixel (TRP). Максималната яркост на изображението е 800 лумена, което е с около 5% повече от доста по-скъпите конкуренти.

Xiaomi Mijia Projector разполага с HDMI 2.0 и USB 3.0 портове, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо, Bluetooth 4.1 и Wi-Fi модули за безжична връзка. Поддържат се технологиите HDR10 и Dolby Digital + DTS. В компактния корпус са поставени и два говорителя с мощност по 5 W.

Продажбите на проектора Xiaomi Mijia Projector, който може да замести всеки телевизор, стартират на 1 юни тази година при цена $625.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари