Mi Laser Projector може да показва изображения с размер 150 инча от разстояние едва 50 сантиметра.

Xiaomi представи на пазара флагманския лазерен проектор Mi Laser Projector. Презентацията премина в рамките на събитието Xiaomi Mijia, състояло се днес в Пекин.

Mi Laser Projector може да се използва почти като телевизор. Високото качество на изображението се осигурява от усъвършенстваната технология на лазерния флуоресцентен дисплей ALPD 3.0. Яркостта на новия проектор достига 5000 лумена, което съответства на яркостта на екрана в киносалоните. Коефициентът на червения цвят варира от 16% до 18%, а контрастът се изразява чрез съотношението 3000:1. Акустичната система е съставена от два нискочестотни и средночестотни плюс два високочестотни говорителя и може да осигури аудио също на ниво киносалон. Всички функции се управляват с помощта на дистанционното, включено в комплекта.

Габаритните размери са значително по-компактни от другите подобни проектори, а фокусът се настройва автоматично. Лазерната лампа има технологично време на живот 250 000 часа, което при работа 2 часа в ден, означава 34 години.

Продажбите на лазерния проектор Xiaomi Mi Laser Projector започват на 4 юли тази година при цена $1470

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
DMV
DMV

Има грешка в часовете – 250 000 часа по два часа на ден са ~340 години

Иво
Иво

Всъщност са 25000 часа. И в ГизмоЧайна са объркали часовете…

Mi микница
Mi микница

Амчи то нЪли е по-лесно да превеждаме, без да си правим елементарна справка и изчисления… Важното е да има новина, пък било тя и „фалшива“ 😀