Mi Laser Projector може да показва изображения с размер 150 инча от разстояние едва 50 сантиметра.

Xiaomi представи на пазара флагманския лазерен проектор Mi Laser Projector. Презентацията премина в рамките на събитието Xiaomi Mijia, състояло се днес в Пекин.

Mi Laser Projector може да се използва почти като телевизор. Високото качество на изображението се осигурява от усъвършенстваната технология на лазерния флуоресцентен дисплей ALPD 3.0. Яркостта на новия проектор достига 5000 лумена, което съответства на яркостта на екрана в киносалоните. Коефициентът на червения цвят варира от 16% до 18%, а контрастът се изразява чрез съотношението 3000:1. Акустичната система е съставена от два нискочестотни и средночестотни плюс два високочестотни говорителя и може да осигури аудио също на ниво киносалон. Всички функции се управляват с помощта на дистанционното, включено в комплекта.

Габаритните размери са значително по-компактни от другите подобни проектори, а фокусът се настройва автоматично. Лазерната лампа има технологично време на живот 250 000 часа, което при работа 2 часа в ден, означава 34 години.

Продажбите на лазерния проектор Xiaomi Mi Laser Projector започват на 4 юли тази година при цена $1470

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари