Xiaomi представи умния пречиствател на въздуха Mi Air Purifier Pro

1
1255

Mi Air Purifier Pro е ново поколение уреди за филтриране на въздуха от популярния китайски бранд. В сравнение с предишния модел, новото устройство разполага с OLED дисплей и редица усъвършенствания. Новият пречиствател изобразява цялата информация в реално време – работните режими на устройството и качеството на околния въздух, при това без да се налага стартирането на мобилно приложение.

mi-air-purifier-pro-6

Подобрени са въздушните филтри и компресора. Максималната производителност на апарата достига 500 кубически метра в час, което е достатъчно за стая с площ до 60 квадратни метра.

mi-air-purifier-pro-9

Качеството на пречистване е високо – филтрират се до 99,7% от опасните за здравето частици с размер под 2,5 микрона, до 99,5% от частиците с размер до 3 микрона и 100% за по-голените частици. До дисплея е поставен допълнителен индикатор, който показва състоянието на въздуха с различните си цветове.

mi-air-purifier-pro-3

Mi Air Purifier Pro може да се синхронизира със смартфоните с помощта на приложението Mi Home App, което показва статистиката на пречистването. Габаритните размери са 735 × 200 × 260 милиметра при тегло 9,7 килограма.

mi-air-purifier-pro-1

Продажбите на пречиствателя на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier Pro започват на 11-ти ноември при цена $220.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Петър Петров
Петър Петров
5 години

Филтрите сменят ли се ? Ако да, на колко време и каква е цената за бройка ?