fbpx
0 C
София

Xiaomi представи устройството за филтриране на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2 с цена $110

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Xiaomi анонсира днес не само нов смартфон и таблет, а и второто поколение устройства за филтриране и почистване на въздуха в помещенията. Предишният вариант се появи на пазара преди около една година.

 

Новият апарат е по-евтин от предишния модел и струва 110 американски долара. Разликата е в малко по-ниската производителност. Новото устройство за почистване на въздуха почиства обем от 330 кубически метра за един час, което е с около 20% по-малко от предишния модел. Препоръчителната площ на помещенията, в които работи Xiaomi Mi Air Purifier 2 е в рамките на 23-39 квадратни метра.

 

Качеството на филтриране и почистване е същото. Xiaomi подчертава, че ефективността на филтриране е в границите на 99,97% от опасните за здравето на хората микроскопични частици PM2.5 с диаметър около 2,5 микрона; до 99,5% за PM0.3 частиците и 100% за по-големите вредни частици във въздуха.

 

Конструкцията на устройството в новия вариант е променена и сега в системата се използват два вентилатора. Филтрите с активен въглен не са променени. Намалени са габаритните размери са и сега диаметърът е 240 милиметра при дължина 520 милиметра. Xiaomi Mi Air Purifier се продава при цена 110 американски долара и е предназначен предимно за домашно използване.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини