Xiaomi представи 32-инчов смарт телевизор с цена $126

2
3671

Компанията Xiaomi разшири своя асортимент от фирмени телевизори с представянето на модела Mi TV Pro 32. Характерни черти на новото устройство, освен дизайна с минимални рамки, са поддръжката на Smart TV, възможността за управление с помощта на гласа и най-ниската цена на пазара за подобни телевизори.

Xiaomi Mi TV Pro 32 (E32S) е оборудван с 32-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция и честота за опресняване на екрана 60 Hz. За производителността на устройството се грижи 4-ядрен процесор, като точният модел на използваната SoC не се съобщава. Налични са 1 GB оперативна памет, 8 GB флаш диск, а акустичната DTS HD система включва два говорителя с мощност по 6 W, осигуряваща чисти звукови нюанси и наситен бас.

В допълнение към Smart TV функциите, реализирани чрез фирмения фърмуер Patchwall на базата на Android TV, новият телевизор поддържа гласовия помощник Xiao AI. Списъкът с интерфейсите на Xiaomi Mi TV Pro 32 (E32S) включва Bluetooth 4.0 и Wi-Fi модули за безжична връзка, два USB Type-A порта, два HDMI конектора, AV портове и S/PDIF. В комплекта към телевизора е включено фирмено дистанционно с 12 бутона с Bluetooth.

Телевизорът Xiaomi Mi TV Pro 32 (E32S) вече може да бъде поръчан в Китай при цена $126. Съвсем достъпна цена, дори и за телевизорите от серията Mi TV Pro.

5 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари