Xiaomi 1More E1026BT стилни, безжични слушалки

2
1131

Марката 1More вече завладя китайския пазар и сега излезе на световната арена. Ако не можете да си спомните къде сте чували за 1More преди, ви напомняме, че Xiaomi продаваше слушалки 1More в магазините си със собствено лого MI. С други думи, 1More и Xiaomi си сътрудничат тясно отдавна.

1More разчупва стереотипите и произвежда висококачествени слушалки на достъпна цена. Наскоро китайската марка представи нова безжична слушалка, наречена 1More E1026BT Stylish TWS. Изглежда, че много скоро кабелите ще изчезнат от живота ни завинаги.

Xiaomi 1More E1026BT са компактни и много удобни слушалки, благодарение на извитият си дизайн. Дори след продължителна употреба слушалките практически не се усещат в ушите.

1More E1026BT Stylish TWS са направени от материали, които обикновено се използват в аерокосмическата или авиационната индустрия. Това им дава изключителна здравина и издръжливост.

Калъфът за зареждане е изработен от метал и има овална форма. Направен е в същия черен или златист цвят като слушалките. Размерът на кутията за зареждане е 68 × 40 × 38 мм. Благодарение на компактните си размери е удобен за носене в малка чанта или дори в джоб. Опаковката включва също сменяеми възглавнички с различни размери.

Основната характеристика на безжичните слушалки 1More е качеството на звука. Компанията използва най-модерната технология, за да създаде звук с най-високо качество.

1More E1026BT Stylish TWS използва технологията APTX ACC, която осигурява висококачествен звук без забавяне. Благодарение на MEMS технологията, слушалките потискат целия фонов шум, докато слушате музика. Системата LDS осигурява стабилна връзка със смартфон, лаптоп или таблет.

Xiaomi 1More E1026BT използват Bluetooth 4.2 за свързване с мобилни устройства. Максималното разстояние за стабилна връзка не трябва да надвишава 10 метра.

Звукът е много естествен и ясен. 1More автоматично се настройва към всеки музикален жанр. В зависимост от песента те извеждат баса или високите тонове на преден план.

Отлична особеност е, че всяка слушалка може да работи отделно от другата. В дясната слушалка има микрофон, така че може да се използва за телефонни разговори.

Всяка слушалка притежава 45mAh батерия. Едно зареждане е достатъчно за 2,5 часа слушане на музика и телефонни разговори. Пълното зареждане отнема около 70 минути. Калъфът за зареждане има батерия 410 mAh и за зареждането му са необходими 70 минути. Пълното зареждане на калъфа е достатъчно за 7,5 часа слушане на музика.

В момента можете да закупите Xiaomi 1More E1026BT за 60$ като нормалната им цена е 99$. За да получите отстъпката трябва да отворите следния линк и да последвате магазина, който ги предлага.

Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
smeh
smeh

„безжични Wireless“ – яко…

Станислав
Станислав

Мда – много по просто е да се каже блутут слушалки – чисто и просто – къпан полицай!