Xiaomi ENHCEN Boost: евтина електрическа машинка за подстригване на косата

4
1054

Предлаганото устройство на Xiaomi е подходящо за цялото семейство – използването на Xiaomi ENHCEN Boost е съвсем лесно, като зареждането на вградената батерия става чрез USB Type-C порта.

Конструкцията на новата машинка за постригване на косата е със съвсем опростена конструкция. Височината на косъма може да остане на ниво от 0,7 до 21 мм. Положението на подвижния пластмасов панел за регулиране дължината на косъма може да се променя директно по време на подстригването.

В машинката за постригване Xiaomi ENHCEN Boost се използват керамични остриета, като по този начин нивото на шума по време на работа не превишава 55 децибела, докато стандартите предвиждат около 70 децибела. По-ниска е и разсейваната от режещата глава топлина. Използвана е нанокерамика, която е 1,6 пъти по-здрава от обикновената неръждаема стомана и има по-добра гладкост от стоманата. Устройството има две скорости на работа.

Първата скорост е подходяща и за подстригването на малки деца, докато втората е идеална за особено гъста коса.

Зареждането на акумулаторната батерия става чрез вградения USB Type-C порт. Един час зареждане осигурява 80 минути непрекъсната работа. След приключване на подстригването, режещата глава може да се свали за измиване с течаща вода.

  • Електрическата машинка за подстригване на коса Xiaomi ENHCEN Boost може да бъде взета оттук
  • Цена: $13,99 или 12,66 евро

 


Платено съобщение

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иво
Иво

Супер е ще си поръчам и аз една такава. Много добра Статия.

Мартин
Мартин

Интересно дали са самонаточващи?Понеже ако не са то човек с по твърд косъм би изхабил ножчетата след 2-3 месеца и така машинката макар и нова отива на боклука.

Flex
Flex

Пуснах поръчка, ще видим какво чудо е. Ибей не приема револют картите за мое голямо учудване…

Геуе
Геуе

направи си PayPal с револута, после пазарувай в eBay. 99% от продавачите работят само с PayPal