fbpx
1.8 C
София

Xiaomi ENHCEN Boost: евтина електрическа машинка за подстригване на косата

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Предлаганото устройство на Xiaomi е подходящо за цялото семейство – използването на Xiaomi ENHCEN Boost е съвсем лесно, като зареждането на вградената батерия става чрез USB Type-C порта.

Конструкцията на новата машинка за постригване на косата е със съвсем опростена конструкция. Височината на косъма може да остане на ниво от 0,7 до 21 мм. Положението на подвижния пластмасов панел за регулиране дължината на косъма може да се променя директно по време на подстригването.

В машинката за постригване Xiaomi ENHCEN Boost се използват керамични остриета, като по този начин нивото на шума по време на работа не превишава 55 децибела, докато стандартите предвиждат около 70 децибела. По-ниска е и разсейваната от режещата глава топлина. Използвана е нанокерамика, която е 1,6 пъти по-здрава от обикновената неръждаема стомана и има по-добра гладкост от стоманата. Устройството има две скорости на работа.

Първата скорост е подходяща и за подстригването на малки деца, докато втората е идеална за особено гъста коса.

Зареждането на акумулаторната батерия става чрез вградения USB Type-C порт. Един час зареждане осигурява 80 минути непрекъсната работа. След приключване на подстригването, режещата глава може да се свали за измиване с течаща вода.

  • Електрическата машинка за подстригване на коса Xiaomi ENHCEN Boost може да бъде взета оттук
  • Цена: $13,99 или 12,66 евро

 


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини