Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2: усилвател на сигнала от рутера на достъпна цена

7
1255

Xiaomi Mi WiFi Repeater 2 е миниатюрен усилвател на Wi-Fi сигнала с форма наподобяща флаш стик, който се включва към USB порта на компютърната система. Устройството разширява обхвата на съществуващата безжична мрежа. Със скоростта си от 300 Mbs и вградените две антени, Mi WiFi 300M елиминира мъртвите Wi-Fi зони, като по този начин можете навсякъде да се наслаждавате на безпроблемни HD видео стрийм, онлайн игри и други. Леко и компактно устройство, което лесно се носи, широко съвместимо с всички маркови и обикновени рутери.

Компактният и стилен Wi-Fi усилвател с тегло едва 30 грама и размери 12x3x9 см се захранва през USB 2.0 интерфейс от всякакви източници и удвоява мощността на безжичния сигнал. Можете да оборудвате с такова устройство всяка стая, която е по-далеч от рутера, за да имате перфектната безжична свързаност.

Към усилвателя можете да свържете безжично до 16 устройства – компютри, смартфони, таблети и т.н. Освен това USB портът се завърта на 180 градуса, така че да заредите по най-удобния начин малкото мобилно устройство. Въобще, това е едно готово за работа, „plug-and-play“ устройство, което не се нуждае от инсталиране на драйвери и други приготовления.

  • Wi-Fi усилвателят Xiaomi Mi WiFi Repeater 2 може да бъде закупен оттук
  • Цена на едно устройство: $8,99
  • Цена на две едновременно закупени усилвателя: $15,95

Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари