Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2: усилвател на сигнала от рутера на достъпна цена

7
871

Xiaomi Mi WiFi Repeater 2 е миниатюрен усилвател на Wi-Fi сигнала с форма наподобяща флаш стик, който се включва към USB порта на компютърната система. Устройството разширява обхвата на съществуващата безжична мрежа. Със скоростта си от 300 Mbs и вградените две антени, Mi WiFi 300M елиминира мъртвите Wi-Fi зони, като по този начин можете навсякъде да се наслаждавате на безпроблемни HD видео стрийм, онлайн игри и други. Леко и компактно устройство, което лесно се носи, широко съвместимо с всички маркови и обикновени рутери.

Компактният и стилен Wi-Fi усилвател с тегло едва 30 грама и размери 12x3x9 см се захранва през USB 2.0 интерфейс от всякакви източници и удвоява мощността на безжичния сигнал. Можете да оборудвате с такова устройство всяка стая, която е по-далеч от рутера, за да имате перфектната безжична свързаност.

Към усилвателя можете да свържете безжично до 16 устройства – компютри, смартфони, таблети и т.н. Освен това USB портът се завърта на 180 градуса, така че да заредите по най-удобния начин малкото мобилно устройство. Въобще, това е едно готово за работа, „plug-and-play“ устройство, което не се нуждае от инсталиране на драйвери и други приготовления.

  • Wi-Fi усилвателят Xiaomi Mi WiFi Repeater 2 може да бъде закупен оттук
  • Цена на едно устройство: $8,99
  • Цена на две едновременно закупени усилвателя: $15,95

Платено съобщение

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Хм. И как работи туй?

РадиоГугу
РадиоГугу

Както работи, работи! Не е работа за сплескан Уй! microchip . com/downloads/en/DeviceDoc/75031A.pdf Поредната измишльотина. Макс. излъчвателна мощност за България и за целия Евросъюз на 2.4 ГигаХерца е 200 милиВата! Ако използваш усилвател на мощността те грози глобичка от КРС ако не се лъжа започват от 10 бона глобите (по спомен). В щатите стойността е по голяма. Ако имаш рутер вкъщи и сигнала в другия край на панелката ти е слаб, в настройките на рутера избираш държава „САЩ“ и тогава може да настроиш рутера да работи с по голяма максимална изл. мощност. В такъв случай препоръчвам да не го държите до… Виж още »

pedro
pedro

Максималната разрешена мощност даже е 100 мвата, в САЩ също, за това дори да смениш настройката пак няма резултат. Сменяш я на Китай, там няма ограничение за мощността, дори се продават рутери с 1000 миливата.

Геуе
Геуе

Радвам се, че има запознати.
Едно питане, щом е plug-and-play , как ще „разбере“ коя е моята мрежа /или тази в хотелен етаж и т.н/ с 10-20 мрежи наоколо.
Смятам, че точно за хотели и подобни ще ми е много полезно като съм някъде на почивка.
Предварително благодаря на отговорите.
Хубав уикенд.

djagi
djagi

Намираш го през телефона и тяхното приложение Mi Home. От там и управляваш Amplifier 2

pedro
pedro

То като го включиш си прави мрежа, връзваш се на нея първо и така го управляваш, там му посочваш коя искаш да репийтва и пишеш пароли и т.н.

pedro
pedro

За 15 лв. можете да си купите 10 пъти по-хубав репийтър, който се връзва в контакта. Иначе това нещо е доста безсмислено, ако вържеш нещо на лаптопа за да подобри връзката е по-добре да е приемник с хубава антена