15.4 C
София

Xiaomi Mijia Sothing: нощна лампа с инфрачервен сензор за движение

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Xiaomi Mijia Sothing е преносима портативна нощна лампа, оборудваната с инфрачервен сензор за регистриране на движение, която автоматично включва светлината, ако някой се движи в нейния обхват. Много икономично и полезно устройство за детската стая, спалнята , коридора, банята, стълбището и т.н.

Смарт лампата Xiaomi Mijia Sothing излъчва успокояваща светлина без трептене и с намалено излъчване на дразнещия и вреден за очите виолетов цвят. Инфрачервеният сензор разпознава движението и автоматично включва светлината, като дизайнът на устройството осигурява много удобна работа с лампата. Осветлението автоматично се активира от разстояние до 3 метра от лампата при ъгъл на виждане на сензора 120 градуса. Осветлението се изключва 30 секунди след спиране на движението. Цветната температура на излъчвателя е 3000 К. Зареждането става чрез Micro USB порт, като консумацията от зарядното е 0,25 W. Габаритните размери на смарт лампата са 149 x 61 x 56 мм при тегло 100 грама.

Xiaomi Mijia Sothing няма нужда от захранващ кабел и щепсел – нощната лампа е лесна за монтиране и с малкото си тегло и размери може да бъде поставена навсякъде. Осигурява 1500-1800 включвания и изключвания. Предлагат се модели със син и червен цвят на корпуса.

  • Автоматичната нощна лампа Xiaomi Mijia Sothing може да бъде закупена оттук
  • Промоционална цена: $15,79

 


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини