Xiaomi Robot Vacuum 2 RoboRock S50: роботизирана прахосмукачка с Wi-Fi

0
628

Roborock 50 на Xiaomi е съвременна роботизирана прахосмукачка, която предлага:

  • Лазерен сензор за разстояние (LDS), който сканира заобикалящата го среда на 360 градуса, 1800 пъти в секунда, за да състави виртуална карта на вашия дом. Трите процесора следят движенията му в реално време, а алгоритъмът за едновременно локализиране и картографиране (SLAM) изчислява най-ефективния начин за почистване.
  • Мобилно приложение Mi Home за Xiaomi прахосмукачка робот
  • С помощта на приложението Mi Home можете чрез домашната Wi-Fi мрежа да включвате и дистанционно да управлявате робота, да променяте режимите на почистване и да настроите графиците за чистене. Голямата 5200mAh литиево-йонна батерия и мощен двигател позволяват автономна работа на робота до 2,5 часа.
Основни функции:

● Почистване и МОП 2 в 1 – двойно почистване: възможност първо да почисти а след това да мине с МОП подложката

● Интелигентно планиране на маршрута – лазерният дистанционен сензор (LDS) позволява на робота да сканира обкръжението си на 360 градуса, 1800 пъти в секунда с алгоритъм за едновременно локализиране и картографиране, за да начертае интериора на дома ви и след това да осигури маршрути за планиране в реално време.

● Триизмерна система за почистване – с тази система роботът ви дава възможност за много добро почистване, без прах, остатъци, гранули или други отпадъци

● Дистанционно управление чрез мобилно приложение – персонализиране на почистваните зони. Настройте и включете робота от разстояние само с един клик през мобилния ви телефон.

● Батерия с голям капацитет 5200 mAh – роботът на Xiaomi има 5200 mAh литиевойонна батерия, която осигурява 2,5 часа почистване на жилище с площ около 250 кв.м.

● 2000Pa Super Suction – роботът има огромна сила на засмукване на мръсотията, която спомага за почистване дори и на най-едрите и тежки частици и боклуци.

 

  • Роботизираната прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum 2 RoboRock S50 може да бъде закупена оттук
  • Цена: €364,99 (приблизително $404,74)

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за