fbpx
0 C
София

Xiaomi Youpin 3D: електрическа самобръсначка с три глави

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Xiaomi Youpin 3D е удобна и ергономична електрическа самобръсначка за мъже, подходяща както за гладко бръснене, така и за оформянето на бради.

Самобръсначката разполага със система от три въртящи се и независими глави, която Xiaomi нарича „3D“. Благодарение на независимото движение на всяка глава, става възможно перфектното избръсване и на трудни места, като около устните, бузите и брадичката. Използват се свръхтънки ножчета с двойна структура на пръстена, които покриват голяма площ. Използва се специалната ЕСМ система, оборудвана с много ефективен 5 W електромотор. Новият електрически мотор позволява по-бързо бръснене и генерира шум от само 67 децибела, докато международните стандарти предвиждат 75 децибела.

Зареждането на акумулаторната батерия на Xiaomi Youpin 3D става за 60 минути след което тя може да работи непрекъснато в автономен режим в продължение на 90 минути. Xiaomi счита, че тези 90 минути са достатъчни за около два месеца, ако самобръсначката се използва по 1,5 минути на ден. А една от най-интересните особености е, че устройството разполага със съвременен USB Type-C порт за зареждане, като теглото на самобръсначката е само 139 грама. За зареждането на акумулаторната батерия е подходящо всяко USB Type-C зарядно с напрежение 5 V. Самобръсначката е водоустойчива.

 


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини