Xigmatek пуска корпуса Midgard III с поддръжка на Qi безжично зареждане

0
27
Xigmatek обяви пускането на първия в гамата си компютърен корпус с вградена безжична точка за зареждане на устройства Qi. Това означава, че за да заредите вашето устройство, то трябва да е Qi-съвместимо и да се постави в горната част на шасито (участъкът е отделен със специални символи). Кутията е в Mid-Tower формат и носи търговското име Xigmatek Midgard III. Тя е получила док-станция за безжично зареждане, която е свързана към системата чрез стандартния Molex конектор и функционира дори и когато компютърът е изключен.

Устройството се характеризира с линейни размери от 260 х 515 х 409 мм, а в конструкцията му е използвана SECC ламарина, както и висококачствена ABC-пластмаса, а също така се съобщава и за пълноценната поддръжка на дънни платки във форматите ATX, Micro-ATX и Mini-ITX, а има и специални отвори за кабелите.

Вътре в кутията Xigmatek Midgard III потребителите имат на разположение шест места за 3,5-инчови дискове, а също са предвидени и три отделения за 5.25-инчови оптични устройства. За разширителни карти са налични седем PCI слота. I/O-панелът, който се намира в горната част на предния панел, има по два порта USB 3.0 и USB 2.0, както и стандартните аудиоконектори mini-jack.


Охладителната система на Xigmatek Midgard III може да се състои от два предни 120-милиметрови вентилатора, един заден със същия размер и два отгоре, а също тук има място и за монтирането на радиатор с размери от 280 х 140 мм на система с течно охлаждане. Производителят съобщава, че корпуса поддържа процесорни охладители с височина до 160 мм, както и графични карти с максимална дължина на печатната платка от 330 мм.

Цената и датата на представения компютърен корпус все още не е обявена от производителя.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари