Zalman представи компютърната кутия Z-Machine 300 за Mini-ITX дънни платки

2
804

Южнокорейската компания Zalman е добре известна на компютърните ентусиасти и геймъри предимно като производител на евтини и качествени охлаждания. Но сега портфолиото на Zalman се увеличи и компанията предлага на пазара неголямата компютърна кутия Z-Machine 300, която вече се продава в различните интернет магазини.

Габаритните размери на корпуса Zalman Z-Machine 300 са 330 х 160 х 310 мм при тегло 3,8 кг. В него се събират дънна платка с Mini-ITX типов размер, три 2,5-инчови диска, процесорен охладител с височина до 72 мм, графична карта с дължина до 310 мм и захранващ блок с SFX-L форм фактор и максимална дължина 130 мм. На горния панел могат да бъдат поставени до 2х 120 мм вентилатора, като на долния панел също има място за още два 120 мм вентилатора. Кутията е направена от алуминий и прозрачен акрил, от който са изготвени страничните панели.

Към плюсовете на новата компютърна кутия можем да посочим, че в нея има място за два 240 мм радиатора за водно охлаждане и стойка за видеокартата. На предния панел е поставена планка със светодиодна RGB подсветка. Предлагат се модели с розов, сребрист и сив цвят.

Ориентировъчната цена на компютърната кутия Zalman Z-Machine 300 за европейския пазар е почти 300 евро, което не е малко само за корпус, в който няма нито захранване, нито охладители.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари