fbpx
-0.2 C
София

Zircon 330 новата безжична геймърска мишка от Genesis

Най-четени

Новата мишка от Genesis, Zircon 330, предлага най-добрите решения, когато става въпрос за форма и дизайн. Компанията твърди, че устройството осигурява безжична работа на пълна батерия за цял месец.

Zircon 330 е новата безжична мишка от Genesis, която предлага класическа, изпитана за геймърите форма. Този нов модел има закръглен дизайн и странични панели за по-добро сцепление, както и допълнителни бутони, които са удобно позиционирани под палеца . Това позволява на ръката да държи удобно устройството, а самата мишката да изглежда страхотно. За играчите, които са левичари този симетричен дизайн със сигурност е много добре оценен.

 

Устройството е екипирано с батерия от 750 mAh.  Това означава, че мишката може да бъде използвана  в продължение на месец само с една батерия. Какво ще се случи, ако батерията се изчерпа по време на игра?

Без проблеми, всичко, което трябва да направите е да свържете USB кабела. Докато се зарежда Genesis Zircon 330 може да функционира като стандартна жична мишка. Когата използваме мишката в безжичен режим, комуникацията с компютъра се извършва посредством малък нано предавател скрит в кутията. Обхватът на устроството е средно около 10 метра.

Genesis Zircon 330 използва сензор PixArt PAW3212 с резолюция 3600 dpi. Като тези стойности могат да бъдат промени с един от допълнителните бутони на мишката. Максималното ускорение е 10G, така че мишката е идеална за всяка динамични игри.

Стойността на продукта е 39, 95 лв

Технически спецификации:
  • Сензор: PixArt PAW 3212
  • DPI: 800-3600
  • Максилано ускорение: 10 G
  • Тежи: 105 g
  • Размер: 126 x 66 x 37 mm
  • Батерия 750 mAh
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини