Zotac официално представи графичната карта GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini

0
241

Гамата от графични карти, в изпълнение на хонконгската компания Zotac, в обозримо бъдеще ще бъде попълнена от подготвяния модел GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini, който се отличава с доста компактните си размери. Устройството може да се похвали с предварително инсталиран воден блок с пълно покритие, който се характеризира с дължина само 212 мм, а официалният дебют ще се състои малко преди откриването на изложението Computex 2018.

Отвеждането на топлината от графичния процесор Nvidia GP102, GDDR5X памет чиповете и елементите на захранващата подсистема, се осигурява от full-cover водния блок, разработен специално за новата видео-карта. Покритието на охладителя е изработено от никелирана медна сплав и е оборудвано с 0,3 мм микроканали от вътрешната страна. Корпусът е изработен от прозрачен акрил и разполага с декоративна алуминиева пластина, както и с бяла LED-подсветка.

Блокът от всмукателни отвори (терминалът) е съвместим с G1/4 фитингите, а в комплекта е включена двойка фитинги за гъвкави тръби с вътрешен диаметър 10 мм. От задната страна на видеокартата е разположена метална усилваща пластина.

Работната честота на графичния процесор е от 1506 до 1620 Mhz при динамичен овърклок, а 11 GВ VRAM GDDR5X функционира на ефективната честота от 11 Ghz. За извеждане на изображението може да се използват портовете HDMI, DisplayPort (x3) и DL-DVI. Допълнителният източник на захранване се свързва чрез двата 8-пинови конектора PCI-E Power.

По рафтовете На магазините, графичната карта Zotac GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini ще се появи съвсем скоро, но препоръчителната цена не е обявена. Имайте предвид, че по-големият модел Zotac GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm е достъпен в европейските магазини на цената от €925.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за