ZOTAC International анонсира видеокартата GeForce GTX 660 Destroyer DTC

0
33

ZOTAC International от доста дълго време не ни е предлагала нови решения на пазара на графичните ускорители. Но сега феновете на производителя в навечерието на Нова година ще имат възможност да си направят чудесен подарък, тъй като компанията представи новия си адаптер от средно ниво, носещ търговското име ZOTAC GeForce GTX 660 Destroyer DTC, където DTC означава „Dual-Traction Cooling“. Устройството ще зарадва бъдещия си собственик с високоефективен двуслотов охладител, който включва гъст масив от алуминиеви ребра, които са пронизани от няколко 8-милиметрови медни топлинни тръби.

Цялата конструкция на охладителя се обдухва от два 90-мм вентилатора, около които е разположен черен метален кожух със стилен дизайн. Спомнете си, че GeForce GTX 660 е базиран на 28-нанометровия чип NVIDIA GK106 с 960 унифицирани шейдърни блока, 192-битов интерфейс на паметта и шината PCI-Express 3.0 x16. Освен това, експертите от Zotac тук са използвали висококачествен набор от компоненти за подсистемата VRM, а на печатната платка са предвидени и два допълнителни захранващи конектора PCI-E Power 8-pin + 6-pin. На задния панел на платката са разположени следните изходи: DVI (2 броя), HDMI и DisplayPort.

Съобщава се, че представената видеокарта ZOTAC GeForce GTX 660 Destroyer DTC е получила и фабричен овърклок, но честотната формула за съжаление не е обявена, както и цената на ускорителя.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари