Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Maxthon Cloud Browser 4.4.6.2000 Final

Шрифт
От , 39565 прегледа 248 препоръки |
Maxthon е правоприемникът на MyIE2. Той е базиран на проекта с отворен код Chromium и ползва за двигател Blink и има облика на един доста различен браузър, предоставящ множество улеснения за потребителя. Много от настройките са изнесени като бутончета на преден план и Ви спестяват досадното търсене по менютата. Друго, което го отличава от повечето уеб браузъри е възможността да се ползват едновременно NPAPPI и PPAPPI добавки. Примерно, може едновременно да работите с флаш плеъра на Adobe и този на Google, като го открива, независимо, дали е инсталиран отделно или e включен в добавките на Google Chrome.

С Maxthon Cloud Browser ще можете да сърфирате безопасно. Програмата предлага бутон за възстановяване на всички раздели, които случайно сте затворили, лента с инструменти за търсене в осем различни търсачки, опция за ползване на табове, възможност за заснемане на скрийншотове, стартиране на външни инструменти като Paint или калкулатор, вграден бележник за записване на бележки, езиков превод (по подразбиране е Google Translate) и други.


В Maxthon Cloud Browser е добавена и възможността да управлявате браузъра чрез движения с мишката (посредством курсора описвате различни фигури, които браузърът отчита като команди, а хората около вас имат усещането, че играете кунг-фу със своя мишок).

Maxthon поддържа "влачене и пускане" на информация (можете да "занасяте" адресите до адресната лента, търсачката и т.н.). Снабден е с функция за автоматично (или при ваше желание) заличаване на лични данни - записки за посетените сайтове, кукита, кеш и др.; филтри, премахващи всички банери и изскачащи прозорци; поддържа скинове, plug-in-и, toolbar-и; извеждане лентата с вашите "favorites" на преден план и т.н.


Разполагате също и с възможност за инсталиране на плъгини, възможност за задаване на множество прокси сървъри, поставянето на допълнителни бутони и други допълнителни настройки. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Maxthon можете да научите от нашата статия Maxthon - добра алтернатива на Internet Explorer.

Екран: Maxthon
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Maxthon Cloud Browser 4.4.6.2000 Final (39.50 MB) 

Windows 10 Build 10240 (Official Release)

Windows 10 поставя началото на една нова ера на личната технология, предназначена да даде възможност на хората да правят уникални неща, изтъкват от софтуерният гигант.Целта на Windows 10 е да се обединят семействата на Windows Phone, Windows PC, Windows Embedded и Xbox One, както и на нови продуктови категории като Surface Hub и HoloLens, около общо вътрешно ядро. Тези продукти ще споделят обща, "универсална" архитектура на приложенията и Windows Store екосистема, която разширява Windows Runtime платформата, въведена с Windows 8. В Windows 10 се предвижда по-нататъшна интеграция с услуги и платформи на Microsoft, като например добавянето на Cortana (интелигентен личен асистент ), система за известия, които могат да бъдат синхронизирани между устройствата и нови функции Xbox Live. Windows 10 също ще въведе нов уеб браузър - Microsoft Edge, който ще замени Internet Explorer.Потребителският интерфейс на Windows 10 е една еволюция на Windows 8, с акцент върху различни поведения, подходящи за различни видове устройства и наличните методи на въвеждане. За подобряване на работата с клавиатура и мишка за потребителите, Windows 10 добавя подобрено стартовото меню и виртуална десктоп система. Също позволява на Windows Store приложенията, да бъдат стартирани в прозорци или в режим на цял екран. В операционната система ще се въведат нови технологии и компоненти на системата, включително DirectX 12 и нови структури за биометрична идентификация. За разлика от предишните версии на Windows, Microsoft планира да третира Windows 10 като "услуга", която ще получава не-критични актуализации по време на своя живот, в комбинация с периодична дългосрочна поддръжка за подпомагане на корпоративни среди. Лиценз: Безплатен (Freeware). Официална страница Изтегли: Windows 10 Build 10240 32-bit (17.0 MB) Изтегли: Windows 10 Build 10240 64-bit (17.0 MB)


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Смятате ли да преминете към Windows 10?
Общо гласували: 982 Други анкети