Бойко Борисов стана част от играта FIFA Manager

6
2677

Малко държави могат да се похвалят с това, че техният министър председател е картотекиран и като официален футболист. Именно това странично занимание на българският премиер Бойко Борисов обаче му позволи да бъде включен в най-новата версия на ФИФА Мениджър, в новата версия на която голмайсторът на отбора на ветераните на Витоша (Бистрица) вече има своя профил.

Интересна подробност за нас разбира се е профилът на премиера ни. Качествата на Бойко Борисов са оценени високи. Нaй-виcoкaтa oцeнкa зa цeнтрaлния нaпaдaтeл e в грaфaтa „Лидeрcки кaчecтвa“. Cъздaтeлитe нa ФИФA Мeниджър ca гo oцeнили нa 17, кoлкoтo имaт рeдицa cвeтoвни звeзди. Зa aгрecивнocттa му нa тeрeнa e пocтaвeн пoкaзaтeл 13. Хрaбрocттa e нa нивo 11.

От чисто футболните качества най-висока оценка в играта Бойко Борисов получава за изпълнението на дузпи. Статистиката в играта сочи, че профилът му е използван над 1000 пъти, а ако искате на откупите правата на премиера Борисов – играйте FIFA Manager на PC.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кокошка
Кокошка

Внушително! :)))))

Kинтири-минти
Kинтири-минти

Гордейте се българи!

Понго
Понго

Е че той е там от поне 15 г.

Daniel Ivanov
Daniel Ivanov

Football Manager е играта, оправете го… FIFA Manager няма от поне 5-6 години и снимките са от Football Manager.

ллл
ллл

Тази година хакери ни атакуват през микровълновите печки, догодина през макровълновите…

Георги Илиев Митев
Георги Илиев Митев

ОДА ЗА БОЙКО
БОЙКО ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА. ВОЖДА ПРЕД НИЩО НЕСПИРА. ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ. НИКОГА ТОЙ НЕ ГРЕШИ. БОЙКО ПРИЗНАТ Е СПОРТИСТ: КАРАТИСТ, ТЕНИСИСТ, ФУТБОЛИСТ. ДОКТОР НА ПОЖАРНИКАРСКИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ОТ СЕГА И ЗАНАПРЕД БОЙКО Е ЕЗИКОВЕД. ИЗБОРИТЕ НАШИЯТ МЕСИЯ ВСЕ ПЕЧЕЛИ ГИ НА ВЕРЕСИЯ. ЛИЧНИЯТ МУ ЛЕКАР-ЛЪЧО ВЕЧЕ Е ДОЦЕНТ. БОЙКО ПЪК СЕ ЦЕЛИ…В БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ.