Бъг в iOS 10 води до „увисване“ на iPhone

2
950

Италианският ресурс amiciapple.it публикува информация за нов бъг в iOS 10, който води до „увисването“ на iPhone. Трябва да се отбележи, че вероятността да срещнете тази грешка е много малка. Но е добре да знаете за нея предварително.

Бъгът е бил забелязан в най-новите версии на фърмуера на iOS 10 (10.2 и 10.3.1) за iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 5S. За да „увисне“ iPhone трябва да се отвори пунктът за управление и едновременно да се натиснат бутоните AirDrop, Night Shift и един от бутоните на долния ред (например, калкулатора). След това iPhone замръзва и не реагира на нито едно действие на потребителя в рамките на няколко секунди. След това iPhone автоматично презарежда работния екран и функционалността на смартфона се възстановява. Ако това не се случи, ще се наложи да рестартирате iPhone ръчно.

В последно време, подобни странни грешки в iOS се срещат все по-често. По-рано до смущения във функционалността на iPhone с iOS 10 можеше да доведат някои връзки в браузъра Safari или набирането на определен набор от символи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари