Известен гейм сайт отложи ревюто на Nioh, защото играта е много трудна

0
54

Ако търсите ревю на новия хак-енд-слаш Nioh, едно от местата, където няма да го намерите, е Polygon. Известният геймърски сайт се забърка в скандално-смешна ситуация, след като негов журналист не успя да изиграе навреме играта, за да пусне нейно ревю, въпреки че материалът бе очакван с голям интерес.

Уменията на Артър Гийс не стигнали, за да се запознае с това, което Nioh може да предложи и цяла седмица той не успял да стигне доникъде. В резултат, Polygon откровено си призна, че не може да публикува навреме материал.

Още по-интересното е, че това не е първият път, когато този журналист се дъни по подобен начин. През пролетта на него бе възложена задачата да изиграе Doom и той публикува видео с негов геймплей, което бързо стана обект на сериозна критика от феновете.

Единственото положително нещо е, че сайтът все пак имаше доблестта да признае за проблема и да не пусне ревюто, вместо да скалъпи нещо фалшиво или нахвърляно набързо и така да се пребори за посещенията и коментарите покрай премиерата на PS4 играта.

Злобните коментари на геймърите обаче не бяха спестени.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за