PDF файловете са едни от най-популярните типове документи за съвместно ползване, понеже на практика всички компютърни устройства могат да отворят PDF файла.

PDF файловете са предназначени преди всичко за четене, а не за редактиране, но може да има някакви причини, за да потърсите подходящото приложение за редактиране на PDF файла. Никакви проблеми – има изобилие от безплатни и платени PDF редактори, даващи възможност за бързото и лесно редактиране на PDF файла.

Безплатните PDF редактори обикновено не поддържат някой от професионалните функции и не са оптимизирани за обработка на много големи файлове. И вместо да използвате няколко програми, за да вършите едно и също, по-добре е да подберете най-подходящия софтуерен инструмент, който да отговаря на вашите изисквания. Нека този път да разгледаме някои от най-добрите платени PDF редактори за операционната система Windows (версии 10, 8 и 7), включващи редица много удобни функции.

Най-добрите PDF редактори

Когато избирате платен софтуер е добре да се уверите какво точно получават за парите си. Ето защо е наложително да се убедите, е вашият PDF редактор включва всички необходими за вашата работа функции.

PDFelement 6 Standard

Wondershare PDFelement Std е един от най-добрите PDF редактори последно време. Предлага се както като професионална, така и като стандартна версия. PDFelement се счита за най-професионалния инструмент на пазара. Той предлага огромен брой функции както в професионалния, така и в стандартния вариант.

Потребителският интерфейс на PDFelement е едно от най-добрите неща в този продукт. Той изглежда като интерфейса на Microsoft Word и е съвсем лесен за използване, като редакцията на PDF файловете е удобна и лесна. Можете да отворите съществуващ PDF документ или да започнете нов PDF файл от нулата. Когато редактирате PDF документ, можете да посочите и да изберете който и да е негов елемент, а след това да го промените, с помощта на функциите, появяващи се на екрана.

Възможно е редактирането на графични обекти, след като ги изберете. А ако сте професионалист, знаете, че добрата защита на документите е изключително важна. С помощта на PDFelement можете да осигурите защита чрез парола и чрез електронен подпис на документа. Подписването на документите гарантира, че те няма да бъдат променени или редактирани от друг PDF редактор.

PDFelement Standard не е особено скъп: лицензът за един компютър струва $59,95

PDFelement 6 Pro

Професионалната версия Wondershare PDFelement 6 Pro предлага редица допълнителни функции, които са много полезни. Една от тях е OCR технологията. Wondershare PDFelement 6 Pro позволява да работите със сканирани PDF документи, като дава възможност за търсене на текст в тях, за редактиране на снимки и още много други. А автоматичното разпознаване на форми значително улеснява работата с PDR формулярите и извлича информацията от сканираните формуляри.

Ако работите с голям брой PDF файлове, професионалната версия съществено улеснява работата чрез функции за обработка на партиди. Предлага се и функция за оптимизиране размера на PDF файловете, която гарантира, че вашите PDF-фи винаги могат да се споделят онлайн или чрез всякакви носители.

И още, PDFelement Pro дава възможност за премахването на чувствителната информация от официалните PDF файлове. PDFelement Pro 6 е едно чудесно допълнение към стандартната версия и предлага функции, които ги няма в нито един друг PDF редактор. PDFelement Pro се продава при цена $99,95.

Възползвайте се от ограничена оферта и купете с 20% отстъпка лиценз за PDFelement 6 pro за Световното първенство 2018.

Разликите между PDFelement 6 standard и Pro версията, може да разгледате тук.

Foxit PhantomPDF

Компанията Foxit е много популярна със своя безплатен Foxit Reader, както и с полезните си PDF софтуерни инструменти. PhantomPDF е страхотна програма с много възможности. Освен стандартните функции за промяна на текста и редактирането на графики, PhantomPDF предлага и работа в електронен облак.

Foxit PhantomPDF позволява съвсем лесно да редактирате, организирате и манипулирате PDF файловете. Има възможност за тяхното експортиране в друг файлов формат, както и обединяването на различни PDF документи. Функциите за редактиране са лесни за използване и логично подредени.

Foxit предлага редица удобни услуги чрез електронен облак, както и съвместна работа. Тази възможност се нарича ConnectedPDF и ви позволява да дадете достъп до своите файлове и на други потребители. Достъпът може да бъде даван и отменян по всяко време. Собственикът на документа може да даде права само за четене или за четене и редактиране на документа. Вграденият контрол на промените показва всички корекции на файла. Потребителите, работещи върху един и същ документ могат да коментират и комуникират. ConnectedPDF предлага един чудесен начин за съвместна работа.

Foxit PhantomPDF се предлага като абонамент и като еднократна покупка. PhantomPDF Business струва $8,99 на месец или $159,00 наведнъж.

Adobe Acrobat Pro DC

Adobe, компанията създала PDF формата, има свой инструмент за редакция, споделяне и подписване на PDF документите. Acrobat DC предлага всички функции за редактиране, от които бихте имали нужда. Можете да създавате PDF файлове, да ги редактирате, да ги експортирате във вид на други формати, както и да генерирате PDF файлове от съществуващите документи, записани в най-различни формати.

Adobe Acrobat DC е много по различен в сравнение с другите програми, разглеждани тук. Потребителският интерфейс е много спретнат и се поддържат сензорни устройства. Намирането на необходимия инструмент за редакция става изключително бързо.

Adobe Acrobat DC предлага страхотни функции за цифрово подписване и защита на документите. От едно и също място можете да подпишете, удостоверите и потвърдите своите PDF документи. Освен това, можете да събирате електронните подписи и от другите потребители, както и да проследявате редакциите в реално време.

Adobe Acrobat DC използва абонаментния модел и струва около $180 на година.

Sejda PDF Editor

Sejda PDF Editor е онлайн PDF редактор, достъпът до който става чрез месечен абонамент. Повечето от функциите могат да се изпълняват директно от браузъра.

За да започнете, трябва да качите PDF файла, но може да започнете и с празен PDF файл. След като файлът се зареди, можете да го редактирате. Възможно е добавянето на текст, линкове, да редактирате изображения и още много други.

Sejda също дава възможност за подписване на PDF файловете. Предлага се рисуване с помощта на тъчпад и използването на няколко електронни подписа. Ползването на Sejda е истинско удоволствие. Той предлага много функции и е изключително гъвкав.

Месечният абонамент за Sejda PDF Editor е $6. А при годишен абонамент, месечната вноска е $4,20.

PDFBuddy Online PDF Editor

PDFBuddy е още едно онлайн приложение за редактиране на PDF файлове. Всички функции са достъпни от браузъра.

Възможно е трансформиране, добавяне на текст, рисуване, добавяне на специални символи и подписване на PDF документа. Възможно е записването на всички промени в електронен облак.

PDFBuddy струва $7,99 на месец за неограничено време.

Soda PDF

Soda PDF е PDF редактор, който се предлага като стандартна програма или като уеб приложение. Има три различни абонаментни плана, предлагащи различна функционалност.

Овен функциите за редактиране, Soda PDF има инструменти за създаване на PDF формуляри, подписване на документа и използването на OCR.

Версията Soda PDF Premium струва $84 годишно.

 


Това бяха някои от най-добрите платени PDF редактори за операционната система Windows. Тези приложения сериозно се конкурират и редовно се актуализират, за да поддържат всички спецификации на най-новите стандарти. От гледна точка на съотношението цена/възможности, Wondershare PDFelement Pro 6 e най-доброто, което може да се намери на пазара в средата на 2018 година. Всички необходими инструменти за работа с PDF файловете можете да получите наведнъж, а ако закупите няколко лиценза, компанията предлага отстъпки.

 

Изтегли сега

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари