Предварителните поръчки на Nokia 3, Nokia 5 и Nokia 3310 стартираха

1
212

Новообявените Nokia 3, Nokia 5 и Nokia 3310 вече могат да се поръчат онлайн от най-нетърпеливите, които искат да си припомнят какво е да държиш апарат с тази марка в ръка.

Холандският онлайн магазин Belsimpel пусна първите приордъри на трите устройства, като съответно цените им са 139 евро, 189 евро и 59 евро. Във Великобритания подобни предложения пуснаха още Clove и Carphone Warehouse.

Въпреки това, описанието на офертата не посочва кога точно ще започне изпълнението на поръчките. Единственото, което имаме като информация в това отношение е простичкият надпис „available soon“. Официалното съобщение от производителя е, че трите телефона ще бъдат пуснати в продажба през второто тримесечие на годината, което означава, че на теория те могат да се забавят и повече от месец.

В същото време обаче, ако иска да се възползва от временния интерес към марката Nokia, компанията HMD Global вероятно не би си позволила кой знае какво забавяне. Nokia 3, Nokia 5 и Nokia 3310 бяха анонсирани на 26 февруари по време на MWC 2017.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари