Предварителните регистрации за Android версията на Super Mario Run вече започнаха

0
34

Само две седмици след дебюта на Super Mario Run в App Store, страницата на играта в Google Play вече приема предварителни регистрации.

Nintendo от самото начало потвърди, че дългоочакваният платформър ще има версия и за най-популярната мобилна операционна система в света, но малцина предполагаха, че тя ще последва толкова бързо. Първоначално първата истинска мобилна игра на японската компания излезе само за iOS като част от ексклузивна сделка между Nintendo и Apple. Играта е безплатна за сваляне, но цялото съдържание се отключва с еднократна покупка.

Имайте предвид, че между старта на регистрациите за iOS и премиерата измина около месец и половина, така че това е добър ориентир за това кога можем да очакваме Super Mario Run за Android. Междувременно, ако имате интерес към играта – а тя е страхотна – не препускайте да проверите дали вашето мобилно устройство е съвместимо.

Предполагаме, че точната премиерна дата ще бъде обявена по време на мащабната презентация за Switch, която ще се състои на 12 януари.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за