Произволно рестартиране на телефона мъчи собственици на Galaxy S8

11
3663

Сагата около евентуалните проблеми на Galaxy S8 вече започва да звучи нелепо, но това е интернет и не може да мине ден без някой да се оплаче от нещо.

В този случай „някой“ са група потребители от Reddit, XDA Developers и официалния Samsung US Community форум, които твърдят, че техните скъпи апарати се рестартират периодично на случаен принцип.

Според регистрираните оплаквания, в рамките на първите десет часа от използването на чисто нов Galaxy S8, телефонът се е рестартирал без причина до пет пъти.

Някои спекулират, че това може да е причинено от проблем с microSD картата и посочват, че ако я премахнете, това ще оправи нещата поне временно. Според други обаче, бъгът упорства дори при извадена карта памет. Потребител е получил указание от Samsung да буутне телефона в Safe Mode, което подсказва, че проблемът може да е свързан с външни приложения.

Този случай коментира и известният сайт Android Authority, който припомня, че „не е ненормално телефонът да изисква едно или две рестартирания, когато е чисто нов“. Въпреки това, изглежда че в случая се касае за нещо друго и потенциално по-сериозно.

Засега Samsung все още пуска фиксове само за червеникавия отенък и е вероятно след това да се заеме и с този проблем.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анон
Анон

Супер, момента когато си тъпо пъпчиво хлапе или недорасляк и даваш 2 бона за телефон, който е пълен боклук.

Мти
Мти

Айде сега това е технологията! Apple също имаха доста проблеми с 6S и т.н ,както и други компании. А и ние българите с тези заглавия го изкарваме много по-сериозно от колкото е настина!

k1lcone
k1lcone

пълни щуротии. пак някой реши да плюе. телефона е номер 1 и за това се плюе здраво. не ми е правил никакви проблеми от 7 дена!

S8 user
S8 user

Моят пък ми направи проблем на втория… Сензорът за натиск започна да прави каквото си иска. А в магазина на Самсунг ми предложиха да съм чакал ъпдейт, можело да е софтуерен проблем. Отказах и го върнах, разбира се, но ако наистина се окаже софтуерен проблем, ще е поредният им гаф. Bixby не е завършен, DQA оправяха със спешен ъпдейт, чака се нов заради оплакванията с дисплея… Изглежда, че малко са претупали последната фаза, за да си спазят сроковете.

Мти
Мти

Ами то прости заглавието ,като го погледнеш е тъпо… Прави от мухата слон…

Мариян
Мариян

Боклук си ти

Tony
Tony

Аз мисля че Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S8+ си работят чудесно когато се пусне режим за батерията в икономичен режим и за да работи нормално не е нужно да го претоварваме като слагаме приложения който могат да нагрява аз имам тези модел и не ми прави нищо лошо работи си супер

Мти
Мти

Заглавието е ужасно! Правите от мухата слон!!!

Стоян Богданов
Стоян Богданов

До инсталирани приложения е. С S7 съм и накачулих над 250 приложения. Не знам след кое, но от последните и явно има някакакъв проблем и започна да се рестартира сам по 2-3 пъти на ден и някои приложения се оказват изтрити след рестартиране.

Иван
Иван

Пълни глупости. От 10 дена го ползвам и няма редтарт или червен екран.

Loki
Loki

„Пълни глупости“ викате, а?! При Самсунг всичко е перфектно – няма розови екрани, няма ужасен дрейн на батерията, лаг в менюта, приложения и леки игри, които вървят отлично и при ниско бюджетните китайки, няма цяла партида телефони с гърмящи и самозапалващи се батерии… а сега рестартиращи се и с червеникави екрани(поне не са розови). Давайте по два бона за това „чудо на техниката“, стискайте зъби и си свиркайте… та нали сте с последния флагман на Самсунг… гъзарийка, а?!