Samsung, която бе компанията с най-консервативен подход при включването на прореза в дизайна на своите телефони, обръща страницата. Производителят потвърди, че ще включи този елемент от предния дисплей в практически всички свои бъдещи модели.

Гигантът в момента вече тества три различни дизайна на прорези, които планира да използва. На картинката тук може да видите отляво надясно съответно Infinity-U, Infinity-V и Infinity-O. Това са марките, които ще се използват за означаване на присъствието на даден вид прорез.

На практика, те са оформени като буквите, дали името си на тях. U и V са традиционни прорези, макар и по-малки в сравнение с това, което сме виждали до момента. О, от друга страна, изглежда като прорез директно в дисплея, под който се крие предната камера. Неговата странна асиметрична позиция обаче може да не се понрави на хората, особено ако вече не си падате по прорезите като цяло.

Новите прорези са част от стремежа на Samsung към изцяло безрамкови дисплеи.

Възможно е някои от прорезите да бъдат запазени само за флагмани, а други за апарати от среден клас. Така или иначе, епохата на телефони с марка Samsung без прорез изглежда приключва.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

23 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари