Работата в А1 – благоприятна среда за професионално развитие

Телекомът предлага чрез сайта си редица предложения за работни позиции за софтуерни инженери, системни администратори, специалисти по информационна сигурност, инженери и др.

0
8929

Намирането на подходяща работа никога не е било лека задача. В пълна сила това важи по време на пандемия и особено ако търсите работа в сферата на IT. Обяви за работа има много, условията на повечето места са добри, но все пак – всеки търси най-доброто и перспективно за себе си. А именно тук е висшият пилотаж – да покажете качествата си в компания, в която те ще бъдат оценени, а вие ще бъдете удовлетворени от работата и развитието си, и няма скоро отново да сте в позиция да търсите ново работно място.

Един от доказалите се работодатели, особено в тази област, са A1 България

Водещият доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения с над 25 години история е част от A1 Group. Като част от международна група, оперираща в седем държави, А1 работи по утвърдени стандарти за управление на хора и има изградена култура, която насърчава отворената комуникация и иновациите.

В стремежа си да осигури на своите близо 5 милиона клиента качествени и разнообразни телекомуникационни и дигитални услуги, включително ICT и ITS решения, финтех услуги и собствени ТВ канали, близо 4000 служители в компанията развиват таланта си ежедневно. Основен фокус за А1 е дигитализацията – на вътрешните процеси, на клиентското преживяване и на бизнеса на клиентите, като основа и възможност за развитие.

Ако сте специалист в сферата на IT и търсите къде да продължите кариерата си, то непременно погледнете към обявите за работа на A1. Компанията, която неведнъж е получавала награди за най-добър работодател, носител на приза за най-добър работодател в сектора на телекомуникациите Career Show Awards 2020, има редица предложения на сайта си, които не трябва да се пропускат от специалистите.

Това, което отличава А1, е създаването на благоприятна среда за професионално развитие

В телекома постоянно се налагат съвременни и иновативни методи за усъвършенстване на индивидуалните знания и умения на всеки. Компанията предоставя на служителите си богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и специализирани обучения, голяма част от които са съобразени с дигиталния начин на живот и работа.

В A1 действат специално разработени програми за признание и развитие, а компанията постоянно възнаграждава най-добрите постижения. За да стимулира професионалното развитие на екипа, А1 предоставя също и разнообразни възможности за постоянно учене и запознаване с най-новите технологии и тенденции за управление на бизнеса.

Служители в компанията споделиха с нас задоволството си от това да работят по много и различни ИТ решения, както за вътрешни разработки, така и за бизнес клиенти или партньори на компанията. За работещите има огромно разнообразие на проекти и технологии, които се използват в тях. Добри отзиви има и за екипа, който е добре настроен към новите членове в него. Това се споделя и от редица софтуерни инженери, които преди това са били на стаж в компанията:

“Начинът на работа и обстановката в А1 ми направиха добро впечатление по време на стажа и затова приех да стана постоянна част от компанията. В работата ми има много интересни проекти и използване на най-различни нови технологии, но върша всичко с удоволствие най-вече заради хората в екипа. Потребителите на нашия софтуер често са различни отдели в компанията, а това наистина може да помогне на един софтуерен разработчик да натрупа повече опит в най-разнообразни сфери от бизнеса,“ сподели Иван Василев, софтуерен инженер в А1, който се е присъединил към екипа на компанията през 2019 година. Тогава той печели стажантско място в ИТ екипа при участието си в хакатон на Факултета по математика и информатика.

Като работодател А1 може да се похвали и с много практики за грижите за здравето, благосъстоянието и мотивацията на служителите си и с редица допълнителни инициативи

Сред тях са допълнително здравно осигуряване, постоянен лекарски кабинет, безплатни консултации с психолог, детска градина за деца на служителите, фитнес център в централния офис, спортни събития за служителите и техните семейства и много други.

Важен елемент от работата за A1 е това, че ставате част от живота на милиони хора чрез продуктите, услугите и иновативните решения, които компанията предлага.

В компанията предлагат на служителите си
  • Модерна работна среда със съвременни технологии и дигитална комуникация
  • Гъвкавост и свобода на работното време и място
  • Разнообразни възможности за учене и професионално усъвършенстване
  • Атрактивно възнаграждение и допълнителни придобивки
  • Множество програми за признание и кариерно развитие

В момента А1 има следните свободи ИТ позиции, на които ви препоръчваме да обърнете внимание:

Всички актуални обяви от А1 можете да видите винаги и на: https://www.a1.bg/rabota