Силният мобилен рейсър Gear.Club Unlimited се прехвърля на конзоли

0
47

Познатият на мобилните геймъри рейсър Gear.Club Unlimited ще се превърне в първата от този род игра за новата конзола Nintendo Switch.

Системата вече има страхотния римейк Mario Kart 8 Deluxe, но в каталога ѝ липсва истински симулационен рейсър. Всъщност, по традиция конзолите на Nintendo не са мястото, където бихте играли точно такива игра – последното що годе добро симулационно заглавие бе R: Racing Evolution за GameCube.

За щастие, Gear.Club Unlimited има шанса да промени това. Новият трейлър към играта показва първите 16 автомобила, които ще видим в него, както и някои от опциите за тяхната модификация. Рейсърът ще има основна кампания и три допълнителни режима: Derby Mode, Rally Mode и Time Trial.

Gear.Club Unlimited излиза за Switch на 1 декември, а вероятността да видим играта и за други конзоли е голяма. Ако нямате търпение да я видите още днес, макар и в леко поопростен вариант, тя е достъпна за iOS и Android. Неин създател е френското студио Eden Games, което преди това направи двата рейсъра с отворен свят Test Drive Unlimited. Именно тяхното влияние в Gear.Club Unlimited може да се открие доста лесно.

Ето и самия трейлър към играта:

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари