Това са iPhone и iPad моделите, които ще бъдат ъпдейтнати до iOS 11

3
1313

Вчера Apple потвърди датата 19 септември за пускането на новата iOS 11 и както може да предположите, новите iPhone 8, 8 Plus и X ще дойдат директно с операционната система.

Останалата част от съвместимите iPhone, iPad и iPod модели ще трябва да изчакат пускането на ъпдейта по софтуерен път, но кои точно са избраните устройства?

Както обикновено, при такива моменти има победители и губещи или с други думи – по-старите телефони и таблети просто няма да бъдат обновени. Всичко от iPhone 5 и надолу, както и оригиналния iPad mini остава зад борда, но това пък е напомняне, че ако ползвате толкова стари модели, може би е време за ъпдейт на хардуера, а не на софтуера.

Функцията Apple Pay Cash пък засега ще работи само в САЩ и на iPhone SE, iPhone 6 и по-нови, iPad Pro, iPad (5th generation), iPad Air 2, iPad mini 3 и по-нови и Apple Watch.

Ето и пълния списък на iPhone и iPad моделите, които ще бъдат ъпдейтнати до iOS 11:

ДОБАВИ КОМЕНТАР

3 коментара за "Това са iPhone и iPad моделите, които ще бъдат ъпдейтнати до iOS 11"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Коментатор
Коментатор

Едно не може да се отрече на Apple – поддръжката е желязна! 5s е представен точно преди четири години.

Калин
Калин

Пък Андроид 7 има вече 15% усвоените 😀 😀

Андромеда
Андромеда

Единствено заради желязната поддръжка на операционната система съм с два айфоня (един 5s – служебен, компактен и удобен, и 6s за лично ползване). Мъчих се няколко години с андроида, дадеш 700-800 за дроид телефон и след половин година, йок поддръжка.