Ако имате проблеми с това, че телефонът ви от серията Google Pixel не записва снимки, не сте сами. Според данниите на Reddit и собствените форуми на Google, някои собственици на модели Google Pixel 3, 3XL, 2 и 2XL – и потенциално и на други телефони с Android – изпитват бъгове, при които снимките изчезват скоро след като са били заснети.

Проблемът възниква след като направите снимка с Google Camera и след това заключите телефона или превключите към друго приложение. Някои хора, които изпитват проблема, казват, че в тяхната галерия ще се покаже мини изображение; обаче, когато избират снимката, тя изчезва. The Verge отбелязва, че другите потребители съобщават, че най-напред снимката може изобщо да не се появи в галерията, но ще се появи по-късно.

Собствениците на телефони с Android са завзели социалните медии, форумите на Google и Reddit, за да изразят оплакванията си от „дразнещата“ грешка и да търсят решения. Reddit потребителите erbat и Omega192 предлагат или да изключите HDR опцията, или да оставите приложението на камерата отворено, докато HDR не приключи обработката. Omega192 казва, че той е потребител на Nexus 5X, така че изглежда, че проблемът е широко разпространен в телефоните с Android.

Според The ​​Verge някои собственици на телефони като Moto Z2, Moto E4 и Galaxy S9 също съобщават за грешката. Това вероятно означава, че проблемът е свързан с приложението Google Camera изобщо, вместо да е проблем, специфичен за устройството.

Дали бъгът всъщност е свързан с HDR е непотвърдено и Google все още не е направил коментар по въпроса.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари