IMDb спира популярния си форум с над 250 млн. потребители

3
15

Ако искате да си говорите за филми и ТВ сериали с над 250 милиона непознати, то ще трябва да го правите някъде другаде, защото популярният форум на IMDb спира работа.

Считано от 20 февруари, притежаваният от Amazon сайт Internet Movie Database ще преустанови работата на известния форум и дори лични съобщения няма да могат да се изпращат след тази дата.

Форумът бе изключително популярно място за дискусии на тема кино и телевизия, препоръки за филми, слухове за звезди и продукции и др. Според IMDb, форумът „вече не предлага позитивно и полезно изживяване на повечето от своите 250 милиона месечни посетители“.

Тази формулировка може и да е прекалено мека, твърдят слуховете. Според тях, истинската причина е влошаващото се качество на дискусиите, доминирани от обидни постове, тролове и нападки. Вместо това, IMDb вече ще препраща посетителите към своите канали във Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr и YouTube.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
ЯниЕдин Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Огромна загуба, жалко. Винаги се консултирах с IMDB преди да гледам или сваля филм. Понякога пък от там се просветлявах за неразбрани от мен филми.

Един
Един

Спират само форума, а не сайта … Четете и не си измисляйте или перефразирайте каквото ви изнася …

Яни
Яни

Даже не съм знаел че имат форум, хахаха. Както и да е, отдавна съм спрял да чета мнения за филм който ще гледам. Знам какво ще напишат, в повечето случай коментарите са негативни, независимо от рейтинга на филма. Зрителите са станали прекалено взискателни с огромни очаквания.