Nioh идва за РС през ноември

2
70

Трагичната липса на конзолни ексклузиви заплашва да наруши баланса в гейминга, които винаги се е опирал именно на тези платформи като водещи в иновативно и комерсиално отношение.

Досегашният PS4 ексклузив Nioh ще стане поредната игра с РС порт – ще го видим в Steam на 7 ноември, потвърди Koei Tecmo.

Хардкор хак-енд-слаш заглавието излезе за конзолата на Sony през февруари и се прие доста добре. РС портът се нарича Complete Edition и съдържа основната игра и трите DLC пакета за нея: Dragon of the North, Defiant Honour и Bloodshed’s End.

Допълнителен бонус за РС порта е специален предмет – боен шлем на име Dharmachakra Kabuto, който има силата да побеждава злото. За разлика от PS4 оригинала, тук всичките седем вида оръжия ще бъдат отключени от самото начало.

Като технически параметри, Nioh ще предложи Action Mode за 60 стабилни кадъра в секунда или Movie Mode, който позволява резолюция до 4К. Независимо колко мощен е компютъра ви, трябва да изберете един от вариантите и не може да ги комбинирате. Ще ви трябват и цели 100GB свободно място на твърдия диск.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
kkkFreeman Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Freeman
Freeman

Bloodborne и той за PC 🙂

kkk
kkk

Тука се обърка. Правата там се държат от Сони