Razer анонсира своя геймърски телефон Razer Phone 2: второ поколение мобилно устройство, което си поставя за задача да измести Apple, когато става въпрос за най-добрата платформа за модерни мобилни игри.

Апаратът на стойност 800 долара има 120Hz дисплей и 8 милисекунди време за реакция. Това го прави по-бързо от конкурентните iPhone XS и XS Max на Apple, когато говорим за опресняване на екрана за бърз геймплей. Самата резолюция е 2560х1440 пиксела. Новият екран е 5.72-инчов IGZO LCD дисплей с 50 процента по-висока яркост. Процесорът е Snapdragon 845, има и водно охлаждане.

Цялата идея е да получите конзолно качество на игрите на смартфон с 30 процента по-висока производителност от тази на неговия предшественик.

И да, много добре знаем, че конзолен гейминг на мобилни устройства няма и не може да има. Пазарът е залян от P2W боклуци и нито един телефон не може да промени този опорочен формат.

Razer има над 50 милиона потребители-геймъри, което кара компанията да мисли, че някои от тях ще пожелая телефона.

„Голямата причина зад Razer Phone 2 е геймингът за флагмани. Razer Phone превзе пазара и съм изключително развълнуван да представя Razer Phone 2″, обяви изпълнителният директор на компанията Мин-Лян Тан.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мeтоди Даmяноf
Мeтоди Даmяноf

„Razer Phone 2 е официален“?!

the professor
the professor

с нетърпение чакам клипчето на jerryrigeverything в което ще покаже че това е поредния пластмасов боклук на nextbit robin (купени от razer) и razer phone 1… че и няма 3.5мм аудио…

Мeтоди Даmяноf
Мeтоди Даmяноf

the professor, преди няколко дни писахте за визуално подобните на Windows – Linux дистрибуции, имам желание да проуча кои са, може ли да посочите няколко?

the professor
the professor

тези с графична среда LXDE, примерно Lubuntu, скрийншота беше от нея… подобно изглежда и графичната KDE, linux mint
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC-linux-mint-mate-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-cinnamon-256809.html за да изглежда точно като windows може да се наложат малко донастройки с мишката…
според мен м$ използват най ергономичното оформление на работната среда с taskbar отдолу, бутони за прозорците в горния десен ъгъл и старт меню долу дясно…